Geniet volop van je favoriete muziek, ook in je bedrijfswagen

Een goede geluidsinstallatie is van groot belang als je echt wilt genieten van je favoriete muziekstijl tijdens het rijden, van Rock ‘n Roll tot flamenco en klassieke muziek. Ook voor een bedrijfsauto is dit belangrijk, zeker wanneer je voor je werk vaak onderweg bent en dus de hele tijd achter het stuur stilzit.

Hoe haal je nu meer uit je speakers en de geluidsinstallatie van je bedrijfswagen? Lees verder voor enkele handige tips!

3 tips om meer te halen uit de geluidsinstallatie van je bedrijfswagen

1. Investeer in een goed alarmsysteem

Het lijkt misschien niet voor de hand liggend, maar als je een nieuwe speakerinstallatie aanschaft voor je bedrijfswagen, koop je er maar beter ook een goed autoalarm bij. Bij een specialist als Worksystem word je op professionele wijze geholpen bij de inrichting van een bedrijfswagen, waaronder extra beschermende maatregelen om diefstal te voorkomen.

2. Niet te veel bass

Het is belangrijk dat je bedrijfswagen goed is uitgerust door een bedrijf als Worksystem, maar je voertuig en alle installaties erin gaan enkel lang mee als je er zelf zorg voor draagt. Hetzelfde geldt voor de subwoofer of basspeaker van je bedrijfsvoertuig, die nogal snel aftakelt als je die te vaak of te hard aanzet. Als je je wagen voelt trillen wanneer je muziek aanstaat, is dat een teken dat je die bas letterlijk een toontje lager moet laten zingen.

3. Vergelijk speakers en installaties online

Net zoals je ook partners vergelijkt voor de inrichting van je bedrijfswagen, maak je best een vergelijking van de verschillende soorten speakers en geluidsinstallaties. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook de technische eigenschappen en praktische voordelen om een keuze te maken!