House station SLAM FM

Slam!Fm is ooit op de AM radio band begonnen als New Dance Radio. ID&T was ten tijde van deze beginselen al een grootmeester in het organiseren van festivals en de dikste feesten in Nederland en Belgie en in 2000 is het bedrijf overgekocht door ID&T, waarna het in 2001 is omgedoopt tot SLam!FM. Het duurde niet lang of het radiostation zat op de FM band en weer van naam veranderd werd naar ID&T Radio.

Dit heeft ID&T echter zoveel geld gekost dat het bijna failliet is gegaan, omdat ze geen rekening hebben gehouden met het grote aantal banen wat nodig was om een radio station goed te laten draaien. Het duurde dan ook maar tot 2005 voordat er een investeerder het radiostation weer over heeft genomen, om het vervolgens weer terug te benoemen naar Slam!FM.

Dit onstuimige verleden heeft het radiostation alleen maar doen groeien en tot op heden is het station de nummer 1 bestemming voor alles elektronische muziek, Met genre uitzendingen per week, een jaarlijkse dance top 1000 aller tijden en vrolijke DJ’s om het compleet te maken is dit de must listen voor dance liefhebbers

Ben je een party fanaat, dan is het heel goed luisteren naar dit kanaal.