Radio.nl

Als je dan echt niet weet welk radiostation je wilt beluisteren, of gewoon lekker zappen door alle kanalen heen, dan is radio.nll wel eens de site die je al een tijdje aan het zoeken bent.

Je vindt er letterlijk alles wat je maar kan bedenken wat populaire kanalen betreft, maar ook gewoon Radio 1, 2 of 3, dus niet alleen muziek station, maar ook gesproken woord en kinderradio is hier te vinden.

Van alle stations reeds besproken, is deze website ook nog eens degene die alle zusterstations van de populaire (reeds besproken) radiostations in kaart brengt. Wist je dat Juize of The Boom Room bijvoorbeeld van Slam!FM is? Sky heeft zo niet 1 maar 4 hardloop en fitnesskanalen die gewoon met een klik op de knop te beluisteren zijn.

Uiteraard zijn bovengenoemde radiostations niet de enige met zusterstations, maar vrees niet, meer dan 46 stations zijn op de site benoemd. Het lijkt me dan persoonlijk ook erg sterk dat je tijdens het zoeken van een geschikt station, hier niet kan slagen. Er staan zoveel kanalen bij die je niet kent, althans ik niet, dat het altijd leuk luisteren is, alleen al naar de soms bizarre jingles van de stations.

Een te overkomen nadeel van een site waar je zoveel radiostations kunt vinden is dan wel de implementatie van reclame blokken. Deze zitten niet tussen de streams door, maar voor de streams. Klik je een station aan, krijg je eerst 1 of 2 reclames voor je door kunt gaan, wat het niet altijd even leuk maakt om te kanaal surfen. Kijk je daar echter doorheen, dan is dat ook het enige minpunt wat ik over deze pagina te vertellen heb en raad hem aan om eens te proberen.