QMusic

Qmusic heeft het allemaal. Van net iets te veel van het goede, tot rustige ballads, ook buiten de mainstream muziek van wat we de popmuziek mogen noemen.

Waar de andere kanalen zich veelal focussen, is Qmusic meer de link van de heerlijk platvloerse Nederlandse muziek van bijvoorbeeld Gerard Joling, met de hedendaagse popcultuur van bijvoorbeeld Justin Timberlake en consorten.

De grappen en grollen van veel van de DJ’s trekt netzoveel publiek als de muzieksmaak van het radiostation zelf. Een van de populairste programma items is “het geluid”, waar je veel geld kan winnen als je het geluid raadt en het geluid is elk jaar weer een hot topic op vele sites als het geraden is.

Het leukste programma van Qmusic is het foute uur. Hierin wordt alles gedraaid wat niet meer mee kan vanwege leeftijd. Ook hier komt Gerard Joling regelmatig terug, maar ook happy hardcore en 80’s glamrock. Een heerlijk moment voor als je in de file staat, of zelfs op kantoor even de gekke 5 minuten wilt hebben.

Ben je dus niet op zoek naar een station wat maar een bepaald genre draait, of alleen maar muziek van bepaalde artiesten, dan is dit het station voor jouw!