Radio 538

Met meer mainstream muziek dan elk ander kanaal, is Radio538 een populair kanaal, dat niet alleen op de werkvloer maar ook in de auto en thuis in huis is. De onderwerpen die ze bespreken zijn soms controversieel, maar zeker niet zo standaard dat je er niet naar wil luisteren.

Niet alleen voor de muziek ben je goed bij dit station, maar ook de DJ’s zijn de populairste van zo’n beetje elk radiostation wat we in Nederland kunnen beluisteren, waar de bekendste wel Koen en Sander van de evenredig getitelde Koen en Sander show zijn.

De website van radio 538 is niet alleen ruim uitgevoerd met alle tracklists, maar ook veel info over jouw favoriete artiest en belangrijker nog; Er zijn heel veel zusterstations te vinden die je via internet af kunt spelen. Je vindt er van het top40 kanaal tot aan het nonstop en dance kanaal en met een totaal van 11 kanalen is er gegarandeerd iets wat voor jouw aantrekkelijk klinkt.

Mocht je dus op zoek zijn naar een genreloos radiostation, waar je alle mainstream muziek tegenkomt die nu populair is en dan ook nog met top DJ’s, kijk vooral eens naar radio538!