Sky Radio

Het kanaal benoemt zichzelf tot de beste werkmuziek van Nederland. Met zo min mogelijk reclame en onderbrekingen van DJ’s, die dit kanaal ook niet veel heeft, is er dus wel veel muziek.

Het station heeft een ruim scala van artiesten, maar deze hoor je dan ook om de 5 uur wel een keer voorbij komen, wat niet iedereen kan waarderen. Ik heb er persoonlijk geen last van, maar dat heeft meer te maken met dat ik mijn verstand op 0 heb staan als ik radio luister. Voor mij is het echt achtergrond muziek en daar slaagt dit station meer dan goed in. Je hoort dus veel muziek, maar weinig DJ’s. Om het uur wordt de stream muziek wél onderbroken door een nieuws bericht, maar dat is niet aan het station om dit te handhaven en dus verplicht.

Ook dit station heeft een ruim assortiment aan zusterstations, waaronder een heuse non stop, hardloop hits en een kerst station. Op een of andere manier lijkt er geen enkele Nederlander te zijn die niet tijdens het jaar een keer op het kerst station klikt. Iedereen weet dat Sky Radio in december in een kerst radio station veranderd met non stop kerst hits van nu, vroeger en alles wat er tussenin zit. Ik moet toegeven dat ik er ook op geklikt heb en even lekker kerst nummers heb geluisterd.

Dat “The Christmas Station” populair is, is wel te zien aan het groot aantal bekende Nederlanders wat dit promoot en heel de maand december staat elke radio op kantoor op dit station afgestemt, toegegeven dat dit inderdaad wel de kerstsfeer vergroot.

Dit station is dus de bron van muziek op je werk, rust in de huiselijke “tent” en veelal relaxte muziek voor elke mogelijke gelegenheid, want dit station speelt op safe en dat is meer dan goed te horen in de muziek keuze.